Onze ervaren rijinstructeurs verzorgen een motoropleiding naar wens. Met persoonlijke aandacht bekijken we hoeveel lessen je nodig hebt en waar jij behoefte aan hebt.

Verkeersschool Nico van Swam

Bij Verkeersschool Nico van Swam verzorgen ervaren instructeurs de motoropleiding. Veel rijscholen geven les vanuit een volgauto. Bij ons rijdt de instructeur op een motor met je mee. Het voordeel hiervan is dat de instructeur dichterbij je rijdt en demonstraties kan geven. Uit onze ervaring blijkt dat cursisten hierdoor de lessen veel sneller en beter oppakken.

Motorrijles bij Verkeersschool van Swam

Tijdens de lesperiode mag je gebruik maken van onze motorkleding, helm en handschoenen. Zorg zelf wel voor stevige schoenen met een stevige, niet gladde zool die je enkels beschermen.

Contact opnemen »

motor rijbewijs halen

Wil jij je rijbewijs halen voor de auto, auto met automaat, motor, bromfiets of aanhanger? Bij Nico van Swam kan het allemaal.

Hoeveel rijlessen heb ik nodig?

Na een kennismaking bespreken we hoe je de motorrijlessen wilt inplannen. Dat kan een enkele les per week zijn of meerdere per week. Met aandacht bekijken we wat je nodig hebt en waar jij je goed bij voelt. We bespreken na afloop van elke rijles hoe het is gegaan en wat de vervolgstappen zijn. Zo kunnen we ervoor zorgen dat jij met de beste resultaten gaat slagen!

Versneld je motorrijbewijs halen

Het is ook mogelijk om voor een versnelde opleiding te kiezen waarin je binnen twee, vier of zes weken voor je motorrijexamen wordt voorbereid. Bij een versnelde opleiding is het wel noodzakelijk om deze vier maanden voordat je wilt starten, aan te vragen. Dit is in verband met de mogelijkheden van het CBR en de verkeersschool om jouw rijlessen in te plannen.