Naast praktijklessen verzorgen wij ook theorielessen in groepsverband
zodat je gezamenlijk voorbereid wordt op het theorie-examen

Theoriecursussen voor een hogere slagingskans

Wij verzorgen theoriecursussen voor de auto. Onze ervaren instructeur behandelt alle onderwerpen uit het theorieboek en legt de onderwerpen uit via de computer en beamer. Zo krijg je beeld bij wat er wordt verteld en kun je de theorie eenvoudiger onthouden. Bijkomend voordeel van een theoriecursus is dat je in groepsverband feedback krijgt en tot andere vragen komt. Doordat wij tijdens de theoriecursussen uitgebreid op de stof ingaan, is het slagingspercentage hoog.

Cursus met persoonlijke begeleiding

Met onze persoonlijke begeleiding en uitleg zorgen we ervoor dat de leerling de theorie daadwerkelijk begrijpt. Pas nadat alle onderwerpen behandeld zijn en de stof voor iedereen duidelijk is, starten we met het behandelen van de vragen. We vragen daarbij niet alleen om het correcte antwoord, maar laten cursisten hun antwoorden motiveren. Zo weten we zeker dat iedereen de theorie goed begrijpt. De vragen zijn vergelijkbaar met de examenvragen van het CBR.

Contact opnemen »

Theorie rijbewijs halen

Onze theoriecursussen

We bieden elke schoolvakantie 2daagse cursus aan. In twee dagen gaan we flink aan de slag, zodat je wordt voorbereid op het theorie-examen. Het voordeel van een tweedaagse cursus is dat je niet wekelijks naar de avondcursus hoeft en je sneller voor het examen op kunt gaan.

Individuele theoriebegeleiding

Voor extra aandacht en begeleiding verzorgen we ook individuele theorielessen, omdat niet iedereen zich prettig voelt bij theorieles in groepsverband.

Meer weten »

Wil jij ook snel jouw theoriecertificaat halen? Kom dan naar onze tweedaagse theoriecursus! De eerstvolgende cursus is in de herfstvakantie.

Faalangst? Ook dan zijn we er voor je!

Heb je last van faalangst? Daarvoor bieden we gespecialiseerde begeleiding aan. Ook wanneer je moeite hebt met concentreren door bijvoorbeeld ADHD, autisme of dyslexie, is dat voor ons geen probleem. We passen onze lessen op jouw tempo aan zodat jij met vertrouwen op kunt gaan voor het rijexamen. Hetzelfde geldt voor het behalen van je theorie waarvoor we individuele begeleiding aanbieden.

Wanneer mag ik beginnen met lessen?

Vanaf 16,5 jaar mag je al beginnen met praktijklessen voor het autorijbewijs zonder dat je het theorie-examen hebt gehaald. Vanaf je 17e verjaardag mag je praktijkexamen doen en vanaf 16 jaar het theorie-examen. Tot je 18e jaar rijd je verplicht onder begeleiding.

Wil je meer weten over rijlessen bij onze verkeersschool? Of ben je benieuwd naar onze tarieven? Neem dan vrijblijvend contact op.

Rijbewijs voor auto