Voorafgaand aan je rijbewijs is het noodzakelijk om je theorie-examen te halen. Niet iedereen vindt het prettig om dit in groepsverband te doen. Daarom verzorgen we individuele theoriecursussen, zodat je goed voorbereid wordt op het theorie-examen.

Individueel theorieles

Bij ons is iedere leerling gelijk, maar kan de benadering en benodigde aandacht verschillen. Niet iedereen voelt zich bijvoorbeeld prettig bij een theoriecursus in groepsverband. Voor extra aandacht en begeleiding verzorgen we daarom ook individuele theorielessen. We zijn gespecialiseerd in het geven van individuele lessen voor mensen die bijvoorbeeld last hebben van faalangst, ADHD, autisme en dyslexie. Met onze individuele lessen zorgen we ervoor dat de cursist alle tijd krijgt die hij of zij nodig heeft.

Nu inschrijven »

Theorie rijbewijs halen

Hoe verloopt een individuele theorieles?

Doordat we één op één met de cursist de theorie behandelen, kunnen we jouw tempo aanhouden. Verder verlopen de individuele lessen hetzelfde als de reguliere lessen. We behandelen alle stof en laten je de antwoorden motiveren. In onderling overleg vragen we het theorie-examen voor je aan. Je kunt ervoor kiezen om het examen individueel af te leggen. Het voordeel hiervan is dat je langer de tijd krijgt om de vragen te beantwoorden.

Wil je meer weten over onze theoriecursussen of individuele theoriebegeleiding? Neem dan telefonisch contact op en we helpen je graag verder.

Bel ons »

Faalangst? Ook dan zijn we er voor je!

Heb je last van faalangst? Daarvoor bieden we gespecialiseerde begeleiding aan. Ook wanneer je moeite hebt met concentreren door bijvoorbeeld ADHD, autisme of dyslexie, is dat voor ons geen probleem. We passen onze lessen op jouw tempo aan zodat jij met vertrouwen op kunt gaan voor het rijexamen. Hetzelfde geldt voor het behalen van je theorie waarvoor we individuele begeleiding aanbieden.

Wanneer mag ik beginnen met lessen?

Vanaf 16,5 jaar mag je al beginnen met praktijklessen voor het autorijbewijs zonder dat je het theorie-examen hebt gehaald. Vanaf je 17e verjaardag mag je praktijkexamen doen en vanaf 16 jaar het theorie-examen. Tot je 18e jaar rijd je verplicht onder begeleiding.

Wil je meer weten over rijlessen bij onze verkeersschool? Of ben je benieuwd naar onze tarieven? Neem dan vrijblijvend contact op.

Rijbewijs voor auto