Vanaf 1987 verzorgt Verkeersschool Nico van Swam rijlessen in de regio Nijmegen en Tiel.
We maken graag persoonlijk kennis om onze werkwijze en jouw wensen te bespreken.

Sinds 1987

In januari 1987 zijn we gestart met onze verkeersschool, na zeven jaar bij rijschool Staal in Druten te hebben gewerkt. We zijn begonnen met rijlessen vanuit één auto waar later een motor bij kwam. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een grotere verkeersschool. Inmiddels zijn we dertig jaar verder en hebben we een ruime ervaring opgebouwd om iedereen met succes te laten slagen voor zijn of haar rijbewijs.

Ons kantoor

Wil je beginnen met rijlessen? Dan nodigen we je graag uit op ons kantoor om kennis te maken. We luisteren naar je wensen en bespreken wat we voor je kunnen betekenen. Vervolgens kijken we samen met jou hoe we de opleiding het beste kunnen indelen.

Contact opnemen »

Nico van Swam

“In januari 1987 zijn we gestart met onze verkeersschool na 7 jaar bij rijschool Staal in Druten te hebben gewerkt. Met dertig jaar hebben we inmiddels een ruime ervaring opgebouwd om iedereen met succes te laten slagen voor zijn of haar rijbewijs.”

Claire van Swam

“Sinds 1 juli 2013 is ook dochter Claire werkzaam in de verkeersschool, Claire specialiseert zich in de individuele theoriebegeleiding en de begeleiding van leerlingen met faalangst.”

Waarom Nico van Swam de juiste rijschool is?

Vanaf 1987 verzorgen wij opleidingen voor auto, automaat, aanhanger en theorielessen. Tevens willen wij samen met de leerlingen werken aan het behalen van het rijbewijs. Een goed persoonlijk contact is voor ons belangrijk. We willen de leerling graag persoonlijk leren kennen en hem of haar niet behandelen als slechts ‘een nummer’.

  • Al meer dan 25 jaar ervaring in rijopleidingen
  • Eigen theorielocatie
  • Persoonlijke benadering en contact
  • Ook individuele theorielessen mogelijk
  • Lessen in Nijmegen en Tiel
  • Versnelde opleidingen (spoedopleidingen) mogelijk
Verkeersschool Nico van Swam

Wil jij je rijbewijs halen voor de auto, automaat of aanhanger? Bij Nico van Swam kan het allemaal.